Adresse: Nørregade 40, 3.sal, 1165 København

Email : tand.klinik@tandport.dk
  Telefon : +45 33 15 75 55

Grundydelser og frie ydelser

Tandlægecentret Nørreport kan hjælpe dig med holdbare behandlinger, operationer og flotte implantater uden at du skal betale en formue. Der er en række regler og lovgivning omkring prissættelse, som du kan læse kort om her.

Grundydelser

Sundhedsstyrelsen og Dansk Tandlægeforening forhandler prisen på en række grundydelser ved overenskomst, også kaldet sygesikringsoverenskomstydelserne. De prissætninger, som finder sted, ligger fast og den enkelte tandlæge kan ikke ændre på disse.

De frie ydelser

De resterende ydelser, kaldes de frie ydelser, og inkluderer store plastfyldninger, kroner, broer, implantater, operationer m.m., som fastsættes af den enkelt tandlæge selv. Generelt er der tradition for, at man lægger sig op ad de priser ens kollegaer i samme område har sat.

Prissætning

Det står altså enhver tandlæge frit for at prissætte de frie ydelser i sin klinik. Hos Tandlægecentret Nørreport har vi fastsat konkurrencedygtige priser og rabatmuligheder, så prisen bliver mest mulig tålelig for dig, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.