For nogle kommer tandpine snigende over længere tid, hvor de godt har vist, at der var noget galt, men har ignoreret det. Kun for at opleve, at smerterne en dag er blevet så slemme, at de ikke længere kan holde dem ud. For andre opstår smerterne pludseligt, måske på grund af et fald. I begge tilfælde er det vigtigt, at du hurtigt kontakter din tandlæge, så vi kan finde ud af, hvad der er galt, og ikke mindst gøre noget ved det.

Hos Tandlægecentret Nørreport har du mulighed for at kontakte os hele døgnet rundt. Du bør derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, når smerterne opstår. Vi finder en tid til dig i løbet af 24 timer, så du ikke behøver at være generet af smerter mere end højst nødvendigt.

Ofte vil akut tandpine skyldes, at du har huller i tænderne, men der kan være andre grunde til, at du har ondt. Derfor er det altid vigtigt, at du får det tjekket. Smerter i tænderne er ikke noget, som du skal finde dig i at leve med, og heldigvis kan der i de fleste tilfælde også nemt gøres noget ved det.

Akut tandlæge København

Med regelmæssige tandlægebesøg forebygger du tandsmerter

Pludselige tandsmerter kan desværre altid opstå, lige meget hvad du har gjort, men du kan gøre meget for at forebygge dem selv. Først og fremmest ved at have en god tandhygiejne derhjemme, men lige så vigtigt er det, at du sørger for at komme til tandlægen regelmæssigt.

Har du almindelige, sunde tænder, anbefaler vi, at du kommer til tjek hvert eller hvert andet år. På den måde kan vi tage eventuelle problemer i opløbet. Har du allerede nogle problemer med tænderne, kan du aftale med din tandlæge, hvor tit du bør komme til tjek.

Tandlægeskræk bør ikke forhindre dig i at komme til tandlægen

Nogle kommer ikke regelmæssigt til tandlægen, fordi de lider af tandlægeskræk. Som personer kan vi måske godt have lidt svært ved at forstå, at du er bange for os, men vi respekterer, at der er mange, der har det sådan.

Hos Tandlægecentret Nørreport gør vi meget ud af, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Hvis du lider af tandlægeskræk, må du derfor meget gerne sige det til os, så vi kan tage ekstra godt hånd om dig.

Vi bestræber os altid på at give vores patienter en god oplevelse, men for dig, der lider af tandlægeskræk, går vi det ekstra stykke for at sikre, at du føler dig tryg.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en akuttid. Du kan ringe til os hele døgnet på 30 66 03 55 eller læse mere på tandport.dk/behandlinger/akut-tandlaege/

FAQ

Hvordan forebygger jeg at have brug for en akuttid?

Den bedste forebyggelse i forhold til at have brug for en akuttid er, at du har en god tandhygiejne, og at du tager til regelmæssige kontrolbesøg hos tandlægen.

Hvornår skal jeg have en akuttid?

Hvis du har uudholdelige smerter i tænderne, eller du har beskadiget en tand, bør du få en akuttid. I det tilfælde er det vigtigt, at der bliver taget hånd om problemet med det samme.

Jeg lider af tandlægeskræk – Hvad skal jeg gøre?

Lider du af tandlægeskræk, kan det være ekstra stressende og skræmmende at have brug for en akuttid. Du bør dog altid få taget hånd om dine tandproblemer og ikke finde dig i at leve med smerter. Hos Tandlægecentret Nørreport anser vi det for vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg og godt behandlet. Sig derfor til, hvis du lider af tandlægeskræk, så kan vi tage ekstra hensyn til dig.